lördag 9 maj 2009

Kärleken Svider(del två)

Timmar har gått och hon har legat kvar i sängen sedan dess. Hon har barar legat och tittat upp mot taket i hennes rum. Hon har messat över till tjerjerna och alla ringer upp för stöd,de trodde inte att gårdagen var så allvarlig, de undrde och undrade om hur det hela kunde sluta som det gjorde.

Hon hade gråtit sedan hans rygg varit den sista delen av honom hon såg. Hon var ledsen för hur allt slutade upp. Hon var besviken på honom och hur han bara gav sig av utan att försöka, utan att anstränga sig....hon såg detta som ett slut.

Tankarna vandrar och vandrar. Till slut ger hon med sig, hon tar upp telefonen och ringer upp honom...hon vill be om förlåtelse. Han svarar först inte, hon skickar över ett mess å får ett svar till sist. bara den ohörda rösten i deras sms talade för sigsjälv...det var kört. Denna gången skulle inget fixas.

Dum som hon alltid är, plockar hon upp sig å sin tunga kropp från sängen för att hoppa in i duschen....hon ska ge sig av hem till honom. Hon vill veta om detta kan fixas trotts att inerst inner talar en röst om för henne att hon egentligen inte vill...men hon lyssnar inte. Hon vet att hon tar till sig drastiska beslut lite för mycket i ett förhållande...allt löser sig om hon bara struntar i det hela.

Hos honom har han suttit framför datan hela dagen. Han verkar inte påverkad av det hela. Hon tar till sig modet för att packa hennes saker och han följer med in på rummet för att av någon anledning hjälpa till. Luften e lika kall som en rejäl vinternatt, de sneglar bara på varandra och ingen pratar. Hon är färdig och går mot dörren, han vill prata.

I köket ger hon sitt sista försök på det hela, hon förklarar för honom hur svårt det är för henne att låta honom bete sig som han vill mot henne. Hon måste akta sig, hon skyddar sigsjälv och vill att han ska förstå detta. Hans beslut står fast...det är slut och inget kan göras. Hon har gjort sitt, han är bara helt enkelt för "ung och barnslig" för henne, han räcker inte till och hans kärlek för henne har förvirrat honom. Han vet inte längre hur han ska visa henne att han finns, att han bryr sig och att han vill vara där för henne. Hon stängde ut honom, och han har nått sin gräns.....han har insett att hon är värd någon mycket bättre än honom och att hon betyder världen för honom. Hon sitter tyst och tittar på honom....hennes tårar under denna tiden har runnit till och från, tårarna har runnit när han pratat hunnit torka och åter börjat rinna när hon förklarar sig....

Diskutionen löper ut och snart klarar han inte mer, han skriver ut det värsta hon har hört och hon reser sig vips för att gå. Han tar tag i henne och vill be om förlåtelse men hinner inte hon har sprungit ut till vardagsrummet och allt han vill är att ta tillbaka det han precis sagt....det var inte menat, hon har tagit fel. Hennes tårar har runnit och hon har något den gränsen då de inte rinner mer utan den arga personen inom henne forsätter i form av hårda slag ,mot honom. Hon hatar honom för det han har sagt, hon hatar honom för att han älskar henne, hon hatar honom så mycket! Han gör inget annat än att hålla om henne, hon är stark och sparkar o skriker....han håller i hårt,han kan inte släppa henne nu.

Till slut finns det ingen energi kvar inom henne, hon har slutat gråtat för att det inte finns några tårar kvar, hon har slutat sparka och skrika för att energin ligger på låg nivå och rösten har förvandlats till hes. Hon tittar på honom och kan inget annat än se vad hon redan visste från början......hennes hjärat var inte redo för detta, hennes hjärta ville ha kärlek med klarar inte riktigt av det ....hennes hjärta och hjärna hade varnat henne men hon hade inte lyssnat. Enligt henne var han annorlunda, han var perfekt, han var allt hon kunde önska sig. Nu såg hon bara allt hon sett i den förra killen..inget annat än en idiot, inget annat än en kallhjärtat person, inget annat än ett misstag för hennes redan svaga hjärta!!!

Hur kunde hon gå på det? Hur kunde han övertala henne och få henne att se honom som bra för honom? Hur kunde hon glömma skörheten av hennes hjärta? Hade hon glömt hur det kändes??

Hon reser sig och går mot badrummet för att tvätta ansiktet. Han vet inte riktigt vad han ska säga nu..han förstörde det rejält och det finns ingen chans han kan ta tillbaka det som sagts. Hon ignorerar honom, plockar upp sin väska ...öppnar dörren och går.

Hon går så snabbt hon kan mot vagnen, hon vill inte stanna och vända sig om...hon vill inte, hon ska inte...inte denna gången nej.Nu får det vara nog tycker hon.
Tårarna har hon hållt inne ett tag nu...hon kunde inte gråta på vagnen eller bussen...nej, där får man inte visa sina känslor.

Bussen stannar vid hennes hållplats och hon hoppar av...går så snabbt hon kan för att komma hem. Men hennes ben rör sig inte, hon håller om sig själv och nu kommer resten av tårarna.....nu rinner dem rejält!

Nu måste hon åter igen plocka upp bitarna av hjärtat...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar