fredag 15 maj 2009

Get A Hold On Yourself Boy...


Allt handlar om vad du vill, allt ska resultera till det du har bestämt...och hon går bestämt med på det för en anledning av att du inte riktigt har haffad grepp om situationen,diskussionen, eller själv handling i stort sätt.

Hon har valt att älska dig även om dina vänner hade tydliga uppfattningar om hur hon var som person. Hon är "wifey-material" men.... Hon har varit gogo-danasare, hennes ex hette...
Du valde att blunda och lära känna henne, och gud vad fel det visade sig att dina vänner hade. Hon var bara hon...en enkelt samt komplicerat person som garanterat inte accepterar faktumet av att bli "utblottad som en idiot". Nej idiot kopian passade henne inte, hon är utbildad och vet vad hon vill, hon vet vart hon ska hon vet vad hon pratar om när hon pratar....du valde att stanna.

Ett tag går och DU väljer att hon bakom all perfektion är väldigt instängd...släpper aldrig in någon som kommer att "fucka upp henne" avslår allt som hon inte vill ha med å göra. Du väljer att gå dig väg. Hon pratar med dig, hon vet graden till hennes instängdhet...du skapade det för att du blev konstig. Nu tänker ni , tänker igenom saker enligt dig och hon går med på det.

Att du vill mötas upp på söndag förstår hon inte direkt. Klart att hon saknat dig, klart att hon vill inte annat heller..men ska det verkligen kosta hennes stolthet?Ska hon behöva spela glad för att du ska se i dina ögon att det funkar utan att behöva gå igenom manualen? Utan att diskuterar vad som orsakade det hela, utan att komma till sams om vad som vore bra för er bådå om ni forsätter att vara med varandra?
Du måste dock tro att du kan ha kakan å äta den med
Hon vet att du redan har kakan...men hon ska se till att du inte äter den med. Att du vill träffas ska inte vara baserad till den beslutet du ska ta...om vi blir två igen. Att se hur du känner när vi träffas är ett långt skott....hon sjuker inte så låg för någon, hon sjuker aldrig för någon.



Jag må vara vacker i dina ögon, kom dock ihåg att jag inte är dum...
Väljer du att gå din väg en andra gång...varsågod!! Skadan du skapade kan inte bli bättre eller värre....
Så var riktigt försiktigt med den anledningen till att du vill träffas imorn...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar