lördag 16 maj 2009

I Will Always Be Unplugged...



Hon har verkligen tagit tag i sig själv...allt verkar llungt i hennes område. Aaliyah sjunger i bakgrunden( R.I.P), syrran sitter i telefon å ger råd till hennes tjekompis som inte riktigt vet om hon ska göra slut med sin nuvarande pojvän. Med den grymma veckan som gått, känner hon sig extremt nöjd...vad som helst kan hända nu,idag,ikväll...vem vet?Och angående hennes kille (vet inte riktigt vbad jag ska kalla honom)det tar hon bestämt på söndag. Trotts att hon innerst inne känner på sig att detta mötet inte kommer att vara mer än ett sådant "jag-saknar-dig" möte rör det henni i ryggen. Det får bestämt bli som det blir....hon har gjort sitt!

Hennes attityd till allt har förrändrats...hon har lagt ner sitt hjärta på att plugga till den kommande tentan och vet garanterat att hon klarar den:)Hennes huvud svider, gör ont och allt möjligt....tjejer går verkligen igenom mycket för att bli snygga va.




Ikväll ska hon vara den snygga bruden, ikväll ska hon vara den stötande vännen(hennes bästis hade sin tenta idag) Ikväll vill hon fira vännens tenta, vännens lycka och allt hon lägger ner sitt själ hjärta i.
Hon känner sig snygg i håret,brösten,benen och inte minst sagt HENNES BRUSTNA HJÄRTA:)
Med hennes svart vita klänning vet hon om att hon kommer att vända blickarna på CLUB INFERNO, med hennes attityd vet hon att ingen mer än de med ett starkt huvud,hjärta och hjärta har en chans för ett samtal med henne....Ikväll vill hon dricka:)

...AND SHES LOOKING DAMN FINE...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar