lördag 9 maj 2009

Kärleken Svider....

Hon väcktes av mardrömmen som aldrig hade ett slut, satte sig upp i sängen och blundade hårt, hon blundade hårt för att hon inte ville komma ihåg, hon ville helt enkelt inte inse detta...så hon blundade!
Sträckte sig mot kontrollen son hon alltid lägger till vänster om sänger och ser, ser att han sov här trotts allt. Han låg där i sin djupa sömn och hon drar tillbaka sin hand för att inte nudda vid honom...fan vad pinsamt! Detta var ingen dröm, detta var inte sådan där dröm...nej det hände!

Hon smyger sig ut till hallen och sätter sig på toastolen...hon kissar. Tankarna går tillbaka till gårdagen. Det var helt oki från början när hon å syrran satt hemma å skojade med två andra tjejkompisar, hon var glad och på fest humör. Hon åkte inte till stan runt åtta för att träffa de andra tjekompisarna...idag skulle det festas. Idag skulle det festas för de flesta i gänget för att tentan e precis runt hörnet, och pluggas ska det göras till fullo efter denna helg. Så idag skulle det festas. Kvällen bar på sig det allra positiva hos hennes bästa kompis kille, alla hade kul och kvällen verkade perfekt...Snart skulle de alla ge sig av mot club RioRio.

RioRio har helt rätt stämning för hennes kväll, hennes humör och hennes gladhet ikväll. Hon vet att hon är ursnygg i den lilla leopard fodralen.Då...då dyker han upp. Han är full, han ser ut å vara sårbar och han vill krama henne. Hon försöker sitt allra bästa för att visa sin snälla sida mot honom...men ikväll gick det inte. Allt blev fel, allt han sa allt han gjorde fick henne att gå upp i taket! Hon slutade fokusera på det roliga under kvällen, hon slutade skratta å dansa med tjejer. Hon gav med sig för att ta hand om honom, ta hand om honom för att han var full, ledsen och mycket annat...hon var ju hans flickvän,det var hennes plikt!

I taxin på hemvägen inser hon att hon inte hunnit umgås med tjejerna, hon ledsnar till när hon ser sig omkring tittar på sin mobil och vet att hon inte ens sa hej då till tjejerna, ens ha det bra ikväll...ens förlåt för att han förstörde allt. Hon blundar igen och tankarna vandrar vidare till det positiva, nu skulle hon bara se till att han kom hem och i säng, nu skulle hon anstränga sig för att inte total flippa. Hon blev beskviken på honom ikväll...totalt förstörd!
Tillbaka vägen mot sovrummet verkar längre än vad hon trodde. Han har vaknat och hon vet att de måste ta upp det som hände på klubben igår. Den tysta minuten känns som år å dagar och till slut måste hon reagera. Hon vet inte vad mer hon kan säga till honom, som hon inte gick igenom igår. Hon vet att han vet att han gjorde bort sig, skämde ut henne bland hennes kompisar, skämde ut sigsjälv bland alla människor..han var full.

Hon är förvirrad. Orkar hon med detta?Orkar hon gå igenom samma process med grälen och bråken igen?Orkar hon verkligen ge honom chanse att förklara sig???NEJ...


Han kan inte göra eller säga något i denna situation,han vet att han gjorde fel. Han vet att han fått många chanser...just idag funkar inte förklaringarna lika bra som de alltid annars gjort. Då bestämmer han sig. Han reser sig upp, kysser henne på pannan, packar sina kläder som fanns i hennes garderob...och går sin väg.

Hennes tårar rinner bestämt EFTER att han har gått..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar