tisdag 12 maj 2009

Conduct Ureself Woman...

Ikväll ska hon glo för sakens skull...
Springades från busshållplatsen, snubblar hon in i hallen och hinner inte stänga dörren istället springer in på toa...så skönt. Sitter där ett tag och öppnar Ica påsen där hon rotar fram "tom &Jerry" kexen å börjar ostört gnaga. Inte förrän hon hör grannarnas jävlar springa upp i trapp uppgången, kommer hon på att hon inte stängd dörren...och äckligt nog sitter å äter på toaletten.

Hon släger tillbaka kex paketet, går ut å stänger dörren. När hon vänt sig om, framför den stora spegeln i hallen...tänker hon plötsligt på vad hon precis gjort.USSSHHH


Magen kunde visste inte tåla hungern längre och väl inne i köket plockar hon fram revben hon precis köpt på ICA. Riskokaren måste sättas på om hon tänkt sig äta en riktigt måltid:)




Hon har varit på jobbet och fått skäll för att hon glömt sitt lösenord till datan...hon har ju inte ens tänkt på detta och nikar bara till svar när schemaläggaren spottar ut en massa om hur viktigt det är att titta till hemsidan och någonting någonting....(var glad för att jag e här kärring)
En halvtimme senare sitter hon med kompisen Amal, i hennes avdelning, tjötar hojtar och pratar om det ena o andra.


Idag har hon varit duktig,hunnit plugga,klä upp sig....vakna tidigt och nu är det dags för henne att äta.


Det ska bli gott..






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar