fredag 19 februari 2010

Sveriges Pinsammaste...


Har ingen bra morgon, hatar hatar hatar och hatar när folk lägger ut sigsjälva på nätet och ska spela viktigare än andra!

Var ute och "promenerade" på facebook och hamnade på en sida som heter "Vi som tycker att Hinda Mohamed är en riktig negerhynda". Här har då olika människor yttrandefrihet i att se till att tracka ner och låter så nedlåtande mot allt och alla som kommit in i Sverige. Det riktats mot "negrar" först och främst, men finns en hel del m andra kulturer.

Att du som startar denna grupp är så hjärndöd är ingen tvekan, men att du ens har fått fans som själv går in och attackerar dem som klagar på gruppen!!!För Guds skull...vilken del av din kropp kom ut först under födelsen din??Det kan garanterat inte varit huvudet, utan...gubben lilla det måste ha varit ditt arsle.

Till dem som bara måste klaga och tycker att vi " invandrare" som invaderat Sverige och gör ingen nytta...Sucks for you!Men har vi seriöst inte kommit mycket längre än detta?Har inte Sverige lärt sig??

Ord som "negerh---", "neger"....hur tänker sådana människor som ni verkligen...är detta på riktigt?Äckliga gamla gubbar som kommenterar foton och beskriver vad dem vill göra mot en "neger tjej"...SERIÖST!!!

Har fått reda på att många har gått in och anmält denna grupp...men tydligen känns det som att facebook personalen inte tycker att det är något fel, då de inte lagt ner gruppen??Vad då är facebook egentligen involverad i????

För en tid sedan fanns det en blogg som jag följde, och denna brud hade också sina åsikter!Hon gick in med att försvara sigsjälv med att hon blivit mobbad och det ena och andra...trots att notera: MAJORITETEN av hennes egen systers kompisar består av ingenting annat än "negrar"....Personligen undrar jag hur självgod och duktig denne tjejen mår och hur stolt hon är över att uttrycka sig på detta vis. Det har också kommit till min kännedom att hon "ville" bli undersköterska...men nu har hon hoppat av för att hon inte vill jobba på äldreboende???
Varför då spela den goda sidan och vara en "så" snäll, bra människa och sedan drömma om att ta hand om folk? Hur mycket tror du inte att din åsikter kommer att påverka ditt yrke...då SVERIGE blivit allt mer mångkulturell????Tjejen...vakna upp, väx upp!!

//När du väl tagit av dig dina mikroskopiska glasögon,DRAGIT TUMMEN UR RÖVEN, slutat leva i din fantastiska fantasi värld som inte inkluderar invandrare så kanske du inser att du verkligen är så mycket dummare än vad du trodde!!
STOP IT!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar