tisdag 9 februari 2010

Get A Grip...



Inte nog med att hon redan är så trött,ramlar hon innanför dörren rakt in på toa och ska eliminera det som skall elimineras(nu snackar vi urin oki)
Sedan är det dags...hon plockar upp luren och inser vem det är som ringer...hon ler inombords, väntar tills det ringt ett antal gånger.-..sedan med n svag och självsäkert röst säger hon "hallå"...

Hon ler efter den timmen...smiles all the way. Du säger sådant hon inte har hört, samtidigt som hon anstränger sig för att tränga bort gladheten.
Hon är åter igen snart hooked...hooked on you god damn it!!

Att du ska vara så snygg, att du ska kunna svaren till alla hennes frågor, att du vet...vet exakt det hon vill ha och vill höra. Ussschhh..hon fattar inte. Fattar inte hur det pirrar till i hela henne när du pratar om hur trygg hon kommer att känna sig, hur vacker hon är och hur mycket av det bra hon missat. Hur annorlunda du verkligen är!!

Tillbaka till verkligheten...hon tror, hon lyssnar men inget av det innebär att hon ska ta sig an det som sägs och agera utter det. Inget garanterar henne att du är du hon tror hon vill att du ska vara, inget garanterar henne att du verkligen är annorlunda...ingenting, så sluta!Sluta upp med att göra henne glad inombords, sluta upp med att ge hennes kropp konstiga känslor, sluta upp med att säga henne det du är medveten om att både du och hon vill höra...sluta omedelbart!!

Leendet stannar kvar när hon sakta bäddar ner sig i sängen...hon borde inte tänka sånt här, hon vill inte göra det men kan inget annat än!
Timmar kvar till morgondagen och hon längtar...hon längtar verkligen!

//För din röst ger henne den säkerheten hon länge letat efter, din röst garanterar hennes mycket hon inte visste om...
Din röst...FÖR GUDS SKULL DIN RÖST!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar