tisdag 9 februari 2010

Gratis Seems To Be The Shit...

Det sägs att gratis är bäst, godast och kommer främst...det sägs att gratis är och kommer att alltid innebära gratis, men egentligen det man inte tänker på är att gratis aldrig kommer ensam. Man betalar för gratis fast man inte vet, man kräver ännu mer gratis trots att den är sig för gratis,redan gratis...

So yes...hon aktar sig för gratis för du är gratis. Du kommer gratis trots att hon inte tänkt tanken av gratis, krävt gratis eller ens velat ha gratis...men här du.

Villig att ge henne det hon vill, trots att hon egentligen menar annat, villig att lyssna på hennes krav trots att det verkar skrattretande...och hennes resonemang verkar vara din ordbok, hennes tankesätt något du smälter för.
Hon erkänner...hon smälter, men än har hon inte fallit. Hon har lyssnat men än inte tagit sig an informationen, bearbetat det och nu...nu har hon ingen aning om vart hon skall ta vägen.

So gratis är gratis, gratis är godast...attraktiv som du är rör henne inte i ryggen. Hon letar djupare, hon vill djupare hon vill in...och in skall få, gå och uppnå.
Du pratar god, resonerar smart, argumenterar emot...hon dras till dig, mot dig...du vill men hon ger sig. Hon stannar upp, funderar och stannar. Där ska hon stanna, där ska hon vara...inte längre, inte djupare.

Hon är nöjd, men inte till gratis nöjd...gratis nöjd är inget hon egentligen vill ha samtidigt som det inte verkar vara något hon nekar till.

//Hon nekar aldrig till gratis...brar så länge det är en bra deal av gratis!
LETS TALK THE GOOD KINDA GRATIS...
AND SHES ALL IN...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar