söndag 30 augusti 2009

We´re Done...

Väckningen var mer brutalt denna gången än någonsin!Hon rullar över till andra sida av sängen och känner tomheten...tomheten av att han inte är där, att han inte kan komma tillbaka.Fredagens minnen återslår hennes upptagna hjärna...hon har försökt förtränga det sedan fredag kväll, men nu...just idag gick det inte hela vägen med förnekelsen.
Konstant har hon haft det i baktanken, sedan sist då han svek henne första gången...hon valde att svälja sin stolthet och lösa allting. Fredagen var beyond kontroll!!Att hans kompisar kunde låta honom bete sig som han gjorde i mina kompisars närhet, att min kompisar var dem ända som försökte lösa ett problem hon inte riktigt hade någon aning om! Hon var clueless denna kväll...ovanligt nog, när hon alltid brukar ha kontroll på situationer, sitautioner som dessa!!

Hon blundade hårt och väntade på att tårarna skulle fälla...INGET, blundade igen och inte ett kom ner från hennes ögon trotts att hon visste att det var just det hon kände....Tankarna vandrar tillbaka till kvällen.

Hon hade gåt ut med SINA kompisar och haft det hur mysigt som helst och de hade bestämt sig för att gå ut. Utgång blev det...
Väl ute var allting lungt, HAN dök upp med SINA kompisar...han hälsade gosade och inget verkade vidare konstigt från hennes del eller hans.NÖJD OCH BELÅTEN.

Kvällen fortsätter och för första gången kan hon utan tvekan känna känslan av frihet..idag skulle hon inte behöva kontrollera hans beteende, idag skulle inte han drick vända honom till en annan person...hon såg att han var glad där han sat med sina vänner, tittade upp och log....

Inte had hon en anning om att när hn nu mådde så bra av allting och alla som var runt henne lika glad...insåg hon att Mac dreamy stiger in.Lika snygg som vanligt, lika självsäker som alltid...han var där och hon hade ingen aning.
Ironiskt nog verkade alla veta vad som triggat R´s beteende...Mc dreamy.

Sista hon hade haft en riktigt konversation med honom,hade de löst allting...de var inget annat än vänner.De var båda nöjda.Men att hans "presens" skulle störa R så mycket att han går upp i taket visste hon inte. Hon trodde att han var mogen nog för att göra något sånt.

En version av den tråkiga "sex n the city" visar sig framför henne och hon kan inget annat ään titta på fast det egentligen handlar om henne. Hon vaknar till liva av att R står och skriker på henne om mac dreamy...la la la det ena och det andra!Nu hade hon fått nog...hon hade bett honom växa upp han gjorde inte det, hon hade bett honom har mer självförtroende..han kunde inte. Hon blundade igen och han stog fortfarande kvar och skrek, skrek skrek och skrek...Skulle hon vänta på att hans kompisar skulle dra iväg honom och be honom lugna ner sig eller skulle hon själv ta tillfaället i akt??

Själklar blir det hennes val...med glaset kvar i hand får han resten av hennes underbara dricka på ansiktiket och han slutar...han går iväg...för andra gången.
Mycket bra där R! Din beteende kan lika gärna vara uppmätt till ett barns som inte får som den vill...Första gången kunde du komma undan med det...inte nu!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar