måndag 31 augusti 2009

Krav-listan...

Hon sitter och funderar på om har otur i kärlek, eller har helt enkelt hakat på Jennifer Aniston trenden...där killar kommer och går(fast men personligen tror på att de är för att stanna)Hon kan inte tänka sig att böja sig ner för någon...någonsin!Hennes själkänsla är för stark, hennes stolthet annu större när det kommer till killfronten.
Inte ska hon behöva gnugga och gno för att han ska ge henne uppmärksamhet,utan vil hon ha uppmärksamheten TAR hon den...inte ska hon behöva be någon vara ärligt för en gångs skull, utan ta tag i digsjälv innan du kommer fram till henne, ta tag i dina problem, ta tag i vad och vart du vill gå eller ta vidare livet ditt...kom bara inte fram utan att dessa frågor inte är lösta.


Hon har inga förväntningar på någon säger hon och alltid till folket runt omkring...men innerst inne finns det redan en kravlista som ska uppfyllas och när den inte görs det bli hon besviken...besviken till grunden. För här är hon...har redan svårt för att lita tro och hoppas, men hon väljer att ta den vägen alla tar...ATT TESTA SIG FRAM!hon vet och har en anning om vad som står på listan...men kan aldrig högt prata om det...NEJ, Det skulle ju skrämma iväg människan...men hon har den ska de veta!

Att hon konstant känner en känsla av besvikelse, kommer från den tro alla i hennes omgivning får henne att gå på....testa sig fram! Det har inte funnits hos hennes, det finns inte ner skrivet i hennes kravlista men hon gör det!För att hon gör det, bevisar hon för allmänheten att hon inte är för skum, hon kan ,hon ska för att folk föredrar att "dont judge a book by its cover"....I do...and sorry!

Hon har en absolut känsla av att det finns någon som kommer att klara av tentan på hennes kravlistan...utan att veta om att det funnits en. R kunde ha gått hela vägen, men pga osäkerhet skrämmde han sigsjälv och henne. Han gjorde det hans skulle när han skulle...men aldrig när hon ville, när hon som mest förväntade sig att han skulle....TYPISK!!Antingen eller säger dem!!

Hon är bäst på att skriva ner det hon känner, men att prata om det ÄR och KOMMER aldrig att vara hennes givna tillgång tyvärr. Hon vet detta men hon vill inte ändra på sig. Att ändra på sig skulle innebära en ny kravlista, en ny tankesätt och en helt ny version av den gamla AGNES...MEN det hon inser är att det finns inget fel på henne eller vem hon är, inget fel på kravlistan, inget fel på henna aldelles för normala tankesätt!!!VAD DÅ KAN HA GÅTT ÅT FEL HÅLL??

INTE då ska HON behöva förändras! Det finns inget fel på henne...men hon undrar, funderar och tänker på vad det är som är så skrämmande om henne. Vad det är som gör att de som kommer in i hennes liv alltid börjar med att komma in hela vägen, men gå EFTER en stor besvikelse som de tror att hon kan förlåta!!

Hon ser sigsjälv i spegelt. Hon ser ingen blåst människa. Allt hon ser är en stark modig person som råkar veta vad hon vill och inte vill ha i livet. Vad hon accepterar som rätt och fel, vad hon skulle kunna böja sig för och absolut inte....hon ser en GRÄNS!

//DEN GRÄNSEN MÅSTE FINNAS HOS ELLER VARA HON SJÄLV!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar