lördag 1 augusti 2009

Big Girls Don´t Cry...

Uttrycket "big girls dont cry" Tilltalar henne absoult inte. Varför ska det inte vara så lätt?Borde det inte ändras till "Big Girls Shouldnt Cry"?

Hennes analyseranda hjärna har satt igång, och på en rejält hög varv idag. Trotts att hon jobbat nattskift efter nattskift och har inte riktigt fått tiden för sig själv...och inte nog med det har hon av någon anledning börjat ta turer från dagskiftet när man ringt in henne. Vad har hänt henne egentligen?Brukade hon inte vara den envisa, negativa människan??Brukar hon inte kunna stå på sig och tacka nej för sig för att hon redan är överkörd med hennes egna pass??

"Big gilrs Dont cry" gäller små flickor enligt henne. Har denna människan tänkt på att uttrycket kan tolkas på tusen olika sätt eller betyder det inget annat än just det som står?

Hon är en så kallad"big girl" men har jämt kommit på sig själv då tårar varit hennes absolut sista utväg till att uttrycka känslorna. Hon har kommit på sig själv då hon varit så arg att tårar bara runnit utan att hon velat det. Hon har kommit på sig själv...kommer alltid på sigsjälv då hon alltid ska bli känslosam i olika patient fall....då hon smygit sig ut för att "nysa" när egentligen hon sprungit iväg till damernas för att skrika ut det som kämpar emot...tårarna!!!


Tårar vi i dagens lägen använder i uttryck som titeln min är MOGNA tårar som orsakas av olika anledningar. Hon som person skulle inte kunna jämnföra tårarna som rann vid tio årsåldern till dagens dessa tårar oftast var ett rop på "titta på mig" "jag vill ha det där" "jag vill inte göra detta"...med enkla ord DUNHET!!

Hennes tårar som rinner idag(som inte har runnit på ett tag nu)rinner för att hennes hjärta inte orkat hålla ut, inte orkar med och inte orkar hålla in. Hennes hjärta har en viss mängd tårar som samlas i forma av olika slag mot henne, mot hennes hjärta, mot hennes självkänsla...
När denna plats blivit fylld, har det då inte funnits någonstans för tårarna att ta vägen...då har allt exploderat!!

//Sätt inte uttryck på något du själv bara kan förklara för digsjälv...
Då vi alla vet att "big girls tears" är oftast det DU orsakar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar