onsdag 30 september 2009

Tellin It Like It Is...


Vad äe det svåra egentligen? Vad är d svåra med att ta sig up på morgonen? Ta sig till skolan, jobbet eller vad d är man nu ska göra??
Oftast är de olika klagomål från olika håll...för henne handlar om tid...att planera bra, att undersöka och placera ut allt som skall göra i ordning och redan till för nästa dag...då kan hon lungt placera huvet på kudden varje kväll:)

Ledigheten hon tagit från bloggen, har för det mesta handlat om att ta sig tiden för att sätta sig ner å klottra...mycket finns i hennes lilla hjärna..men tiden finn ju inte alltid, och inte kan hon ordna o göra iordning d dagen innan:(

Tyvärr har du inte riktigt hört vad som pågått i hennes lilla kärleksgrotta...typiskkt ska du veta,något hon redan vetat länge..men denna gången finns det något bra som kom ut av det hela:)HON LÄRDE SIG HANTERA, KONTROLLERA OCH INTE BLI NEDTRAMPAD PÅ:)

Stoltheten angående detta har stigit upp i hennes lilla värld, att hon enbart tänker på att ha kul, att kunna veta att ingen har kontroll över henne, hon behöver inte konstant sitta i tel o höra av sig, hon behöver definitivt inte gå runt hand i hand(något hon starkt avskyr)

Hon har d bra, och för första gången på länge erkänner hon högt ut o för sigsjälv att hon behöver ensamtid, funderar tid och allt emellan det. Hon inser att allt hon behövde göra va att ge sig av, vända ryggen och gå sin väg...det var bara till att ta steget:)

Nu verkar allt rulla på igen(inte för att hela hon inte rullat på med skolarbeten hit o dit)
men det verkar lungt i hennes omgivning, hennes hjärna...och främst hör hon inga klagomål från hjärtat, inga klagomål och är fest där uppe i skallen på henne pga detta:)

//Ensamheten är något man någon gång begär, tycker om och rent av uppskattar:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar