fredag 8 januari 2010

What She Sees, Is What U Get...

Hon har vid flera tillfällen alltid undrat, drömt och funderat kring hur det kommer sig att hon varje gång får känslan av att hon ser, känner och är nära det man kallar lycka....faller.


Hon är som hon är...antingen accepterar man eller så kan man så gott som vända klacken och titta vidare, Hennes rädsla är hennes närhet. hennes makt och hennes yttersta kommunikationsförmåga.

Bloggen är och var inget annat än en utväg för hennes instängda känslor,tankar och funderingar...bloggen blev hennes utväg, diagnos och behandling för vad man skulle kunna kalla för "FLYKT". Den handlar om henne, är för henne och dem som läser detta är oftast hennes egna vänner...enbart för att hon vill att dem ska förstå, förstå vart hon kommer ifrån, förstå hur hon tänker...förstå hur hon går tillväga med att balansera "det oemotståndliga dagliga livet" kring allt som surrar i hennes närhet.

Hon är och förblir den hon är...hon levererar det hon ser och uppfattar, hon analyserar det som antas vara frågetecken i hennes liv, hon ratar på dem som inte har en aning om vad en människas betydelse innebär, hon hatar på dem som inte inser att objekt,föremål,pengar och status betyder mer än hjärtats slagverk. Hjärtats makt, hjärtats motståndskraft och pump...dem människorna hon hatar, har oftast något annat än ett hjärta.

Med fingrarna i kors som alltid, hoppas hon trots att ingen ser eller vet att hon har en soft punkt som alltid drar tillbaka henne till verkligheten...

//verkligheten som är fylld av allt annat än negativistiska åsikter...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar