måndag 25 januari 2010

Never Bullshit Another Bullshiter...



Hon väcks av en ensam känsla, en känsla av behov, en känsla av begär...en känsla av tro, hopp och en definitiv känsla av att det finns något som heter kärlek, något som styrs av kärlek och besegras bara av kärlek!

Honvar förälskad i en vision...en vision hon länge har haft sedan den dagen....sedan den dagen hennes hjärta brast i tusentals bitar, den dagen hela hennes ordbok för kärlek hon valde att bränna ner...den dagen, den kärleken.

Minns det som igår och kommer alltid att minnas den, då det var han...och bara han som lyckades spela sig in i hennes hjärta samtidigt som han, just han hade andra planer på att "råka" tappa den och förväntade sig att hon skulle förstå och förlåta.

Hon minns hur allting blev svart och andan hon ansträngde sig för att få tillbaka, tårar hon brottades med för att inte dem skulle rinna...den brinnande känsla av hat blandad med kärlek hon låtsades inte bry sig om, rösten...hon minns allting, hon var där...det var hon som blev grundlurad, det var hon som förlorade på spelet, det var hon som tvingades erkänna att hon faktiskt hade känslor den dagen.

Hon har gått igenom mycket det senaste, besegrat mycket på en kort tid, tagit sig igenom en hel del av dem mycket samtidigt som hon fokuserar på hennes mål. Hennes vision av denne kan inte förklaras, kan inte målas upp.
Sedan kom hennes hat följd med ilska som sammanfattades med isolering, instängdhet och frågetecken kring alla killar som ens tänkte tanken, hade tanken av att hon...hon skulle kunna vara den som hamnade i deras säng.

Hat mot den motsatta könet växte trots att inom henne ville hon inget annat än att befinna sig i den situationen...ett förhållande! Bråk emellan, kramar om natten, kyssar på morgonen.Hon hatade, hatar fortfarande men älskar det könet...

Hon har sårat, bedragit och gjort allt hon annars inte skulle kunna gjort om inte han gick sin väg, om inte han hade tittat runt om inte han hade bedragit henne, lurat henne och spelat spel med hennes högst värdesatta organ...hennes hjärta.

Så det finns en vision, hennes egen vision av ett förhållande..
Ett förhållande hon inte kommer att jaga, men förväntar sig att den ska jaga henne. Ett förhållande som hon önskade kunde stanna trots hennes envishet och bestämdhet.

//Ett förhållande hon kommer att ta till en nivå, ingen har varit på besök!För nu..nu är hennes organ läkt, nu är hennes organ i behov, har begär och kan konkurrera, spela spela och garanterar sig själv att hon kommer att alltid gå därifrån som en vinnare!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar