fredag 28 maj 2010

Sleepless...

Kl visar sig vara 03.00 när hon vaknar. Ingen chans att somna om med huvudvärken trots att hon tidigare under kvällen slängt i sig panodil.

Hon ville riva av sig allt hår...men tanken av att den välfriserade ömma håret bara hållit sig i ett antal timmar fick henne att tänka på annat.
Hon biter sina naglar, vrider och vänder sig, dunkar huvudet med kudden, åter biter sina naglar och till slut kan hon inget annat än hoppa upp.

Sittandes med en kopp thé plockade hon fram "kirurgiska sjukdomar" och bläddrar fram till postoperativ vård- gud så tråkigt, men mycket blev att gjort sedan dess:) Färdig pluggad för helgen kändes det som och helt utan förvarning skriker hennes redan matta kropp efter något att göra, uttråkad.
Jogga kommer inte på tanken då hon har en känsla av att det inte riktigt är säkert då här dags och vem skulle springa till hennes räddning kl sex på morgonen??

Ett par timmar kvar till Examinationen i klinisk medicin- de ska utföra en del grejer på dockorna i skolan som skall föreställa patienter, bläää
Hon har städat lägenheten, inget absolut ingenting att göra. Hon vill sova men kan ju inte!

Ikväll blir det party har hon tänkt. Fira Senad. Hjälpa Nattis med förberedelser men hur kommer hon att orka??
Nästa vecka är det ännu en tentamen, slut tentamen för terminen och detta vänta....är PÅ EN LÖRDAG!!!Fy fan vad hon hatar Trollhättan va!

//Kanske kan hon peta sig i naveln tro??

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar