lördag 20 mars 2010

Whispers...


Hon tänker ofta på mycket samtidigt. Det senaste "Titta aldrig tillbaka"
A very common misktake made by many, made by her.

Man har en rygg och när man ställer sig upp, rakt upp finne det två sidor. Ena är det som finns bakom och det andra består av det som finnas framför en.
Henne misstag delar en bladning av dem båda världarna. Världarna man egentligen inte ska slå ihop, världar man inte bör introducera till varandra...någon sin. So yes "never look back"...

Att titta tillbaka har alltid varit hennes grej. Hon vill älta hon vill sammanföra dessa två världar, hon har försökt, hon har krigat för att klistra ihop dessa två till en värld. Dock har hon aldrig tänkt på vilket position hennes kropp ska stå i när detta väl händer. Vad ska hon säga att hon står?Rakt eller sidlänges?

Världen som finns bakom hennes rygg, var en värld hon en gång levde, respekterade...framförallt var det en värld hon kände att hon inte behövde kriga för..för att behålla, en värld som hon, bara hon trodde tillhörde henne. Den världen älskade hon, den världen var hennes och tillhörde henne.
Den världen kom med sina regler, order och beteendemönster. Hon skulle vara på ett visst sätt, prata så här, skratta så där, gråta gömd, dölja det som inte ska visas. På köpet kom den världen med en fet bonus med bokstäverna SVEK. Den världen kunde ge henne allting, men slutresultatet skulle bli det som blev, SVEK.

När hon väl vaknade upp och insåg att det fanns två världar när hon stod upprätt, var det kinda "a little too late". Hon insåg inte att det som fanns framför var det som räknades, den världen framför var det som inte erbjöd på lyxpaket och slutresultatet var lycka. Den världen ser hon idag, den världen lever hon i just idag...taking it all in day by day.

Att bara stå upp, kan hon inget annat än undvika göra det många gör...titta bakåt, vända sig sidlänges. Bara för att få en återblick på vad som var, bara smaka på det söta, lucka upp lyxen, glädjen...det sammanslutna livet av perfekt. Det drar i henne, vill åt henne, vill ha henne tillbaka.
Hennes rygg är precis som alla andra...kommer i lyx, men slutar med annat så hon väljer...

"never look back, because theres really nothing of the good left there"...
Titta aldrig bakåt, för det som ger dig det äkta varan av lyxkänslan, finns i världen som är framför dig.
Välj den, älska den...TA DEN!

Studsa och lek med bollen som finns framför dig, för den som finns bakom dig är trött,gammalt, har ingen luft och studsar inte lika högt...
So forget it and be done...STAY DONE!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar