tisdag 9 mars 2010

Boys..


Hon ska berätta en sak om killar...pssst: dem flesta tror att dem har stake till att ragga upp tjejer, vilket är sant:(Men dem som stakarna ha...är oftast dem man ska undvika!!!

Notera att hon poängterar till just dem som kliar sig själva i arslet och kan inte göra annat än konfrontera....Så mitt råd är, leta upp just den som står längst bak. Han som undviker att du ska lägga märke till att han existerar, han som står med en drink gömd i hörnet:)Han..och bara han vet vad han pratar om...påverkad eller inte!!

Hon är en sådan unik sökare om man kan kalla det för det. Hon vill inte ha det alla vill ha, det alla tycker är snyggt...hon är hon. Hon tycker om och avgudar det som är unikt, det som strålar trots att solen inte skiner...det som glittrar trots att det inte är guld...så unik som bara den ska det vara!

Ålder är en av hennes beroende...längd ska man inte ens snacka om!!Han som vill henne något MÅSTE var över 178cm exakt!!!!SORRY.....men det går inte att titta framåt om man har en som praktiskt taget är lika lång som henne i hennes LÄNGSTA och HÖGSTA klackar...det går inte och det lär inte hända!!!NO...

//Ingen ork för o blogga då hon fick reda på att sjuksköterskeutbildningen tydligen har något som kallas för MATEMATIK!!!!!!Så...om en vecka dyker läkemedels beräkning upp:)gött....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar