måndag 26 oktober 2009

Doin It Nothing But Right...

Hon vet om hur bra hon egentligen har det, hon vet detta...att hon har det bra EGENTLIGEN...
Hennes största ägodel och tyngdvikt har alltid legat hos alla hennes ex familjer(hon ger sitt allt för dem)
Hennes tankar vandrar tillbaka till morgonen, eftermiddagen o kvällen...inget har egentligen gjorts, men trots detta sitter hon framför datorn helt nöjd...nöjd över att hon är hon...Agnes Otto:)

Han var hos henne och hade lämnat över ett par filmer och dvd om hon älskar och han tagit sig tiden och laddat ner åt henne....varför??Varför är de som allra snällast när allt tagit slut? Varför har de största respekt för henne, när allt faller?Varför och varför ska dem spela ett spel hon inte går med på, ett spel som inte längre har regler, lagar och tron...ett spel som inte ens gäller i dagens läge?
Visst har inget ont av att kunna bevara vänskapen, visst har hon inte ont av att umgås med dem...men varför ska det alltid tolkas så fel från deras sida efter ett tag...rädslan av att de svettas, blir nervösa o har inga ord efter att de mött henne stör henne så mycket...

Hon tittar upp mot dem... ler och garanterar dem om att allt e oki, visst
har det funnits en tid då de var svin)tider då de sårade henne som mest, tider då de respekterade henne som minst)men det har hon inte i hjärtat...Hon vill att henne leende ska garantera dem om att allt e oki, allt e lugnt mellan dem och allt behöver inte handla om det förflutna!Det funkar inte för dem...

De skäms för hur hjärtlösa de varit, de skäms för att hon har mage att ta dem tillbaka som vänner, de skäms mest för att hon fortfarande har exakt samma respekt för dem som hon hade sedan dag ett, dem skäms...och hon är nöjd så länge det förblir att de vet om läget.

Deras familjer är hennes stöd för det mesta, hennes vänner mer av en lutande, gråtande axel när hon som mest behöver lätta på hjärta, svära eller bära sig åt som en gris...hennes vänner förstår henne, beklagar och tröstar...men efter tårarna vet hon inte riktigt vart hon skall placera alla...

Vart placerar man folk som sårar, bedrar, ljuger och har ingen respekt?Vart placerar man folk som spelar ett spel om att vara ärligt, älskvärd och trogen??

Hon vet inget i denna fronten och har helt klart börjat acceptera det, man får aldrig allt...men man kan kräva en hel del:)
Hon är nöjd så länge de är nöjda med sig själv,deras beslut,och deras uppförande jämt emot henne...

//respekt vet dem, inget mer...och inget mindre!Det var den ända anledningen till att hon föll för dem, till att hon älskade dem..och det är det ända anledningen hon bevarar allting på inget annat än en på vänskapsnivå..
"Don't let someone become your everything, because when they're gone you have nothing!"

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar