onsdag 9 juni 2010

The Stoning Of Sorya M....


"The Stoning Of Soraya M" Är en film hela världen borde ta en titt på och granska det noga....
En historia om hur förtryck och hot kan förvandla människor till brottslingar och förvandla enstaka till modiga hjältar som riskerar allt för att bringa hopp till andra.

Hon vet inte om det bara var hon, men någonstans kände hon på sig att det bara inte var hon som reagerade när filmen kom mot sin slut. Frågor stormade fram och hon tog en titt på sina vänner. Under hela filmen hade hon inget annat gjort än svurit, skrikit, skällt och haft sig.

Hon är en sådan person som blockeras totalt när hon ser fel. Hennes tankar blir så invecklade att hon ibland inte vet vart hon skall ta sig, henne ilska dess värre.
Hur i alla sina dagar (visserligen är detta just bara en film) men hur...kan man tillåta något sådant ske!!!!

Att det fortfarande sker i dagens läge är något som startar rysningar som är av den mest obehagligaste känslan. En känsla som bara...man bara vill krypa ur sitt eget skinn, ta sig en titt på vad det är som skyddar det yttersta hos människan. Huden.

Hur kan man som människa tänka så lågt om en annan människas liv?Hur väljer man som en man att avgöra vem som lever och inte? Hur manlig är man egentligen?

RELIGION sägs det! Hon säger FUCK ALLA RELIGIONER! en religion som inte avser vikten av en annan människas liv, en religion som ger män ett sådant makt över kvinnor, en religion som man skyller på för att kunna få komma undan med det mest avskyvärda sakerna.
Detta är ingen religion....det är garanterat omanligt! det är det man klassar under "feghet av det högsta graden"

En man har rätt att göra sitt, en man har rätta att g vidare så länge han inte känner att frugan inte längre ger honom det han begär! Kvinnor som dock bara ler...jag sa det LER för att vara vänlig, ler för artighet eller respekt, ler för att man är glad. Den kvinnan räknas som otrogen och skall då stenas för att hon inte lyder och har hållit sitt löfte mot mannen! Hur är du som man så manlig??Hur vaknar du upp dagen efter hos din älskarinna och känner dig som en man när du vet vad du har gjort, vad du gör...hur???

En grej hon vet för säkerhetens skull är att allting handlar inte om religion...det är bara en ursäkt dem flesta fega idioter tar till sig för att känna makten av det man kallar absolut ingenting!!Hon medger att hon inte har tillit för män i dags läge, det behöver inte ha med filmen att göra...men boostkänsla av detta gör att hon får en bekräftelse av att det hon för(att inte lita på män) kanske är rätt trots allt!

Arg, besviken,kan inte ens beskriva den känslan man får av filmen!

//Take a look...
You will see it just aint right!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar