onsdag 30 juni 2010

Just Because...


Hon vaknade upp för en stund sedan, drog upp mobilen och kl är redan tio.
Onsdag 30 Juni 2010!
Juni verkade har gått förbi utan att hon fått sig den tiden att uppleva den:(Not so good though! Men men...

Hon sneglar sedan tillbaka till Tv:n som också verkar har gått på helvarv hela natten...gött. Så rullar det i hennes lägenhet just nu. Inga regler. Inga. Tider. Definitivt inget ork till att att hålla ordning och redan kan man klart och tydlig se om man skulle ta sig en liten runda runt lägenheten.

Som andra säger "så mycket att göra, men ingen tid" Värmeböljan gör ju saker och ting inte mycket lättare då hon vägrar dra på sig pack med jeans och det ena o andra BARA för att hon ska till jobbet. Fuck that....Hon lever i den moderna tiden!
And the fact that man inte ska till jobbet i kläder som kommer över knäna avböjer hon då hon fullt faktiskt struntar i denna regeln och vägrar ge sig in på " gamling klädseln"! Sedan är man ju änna ombytt och klar redan innan man träffar på dessa patienter so...am good!

Till och med lediga dagar verkar vara upptagna dagar för hennes del då dagen består av att om bara minuter se till att befinna sig utanför Kellisch port(tjejen flyttar idag). So...thats work.

Hon behöver vila....en god sådan också:( Att bli bjuden på en sån där lyxig middag för två fanns med på dagens schema men det hinner hon dock inte med. That can wait. It can all wait...

//So Go Short All Summer!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar