torsdag 22 april 2010

I Din´t Want To Play The Broken Hearted Girl...


Beyoncé sjunger om att att hon inte vill bli sårad, inte bli den sårade tjejen, inte i den sorts spel..

Hon kan inget annat än tänka mer än klart, fast ändå inte. Du kommer konstant när du vill och går när du känner för det...inte en ända dag har hon haft en dag och tagit till sig modet för att säga emot. Mestadels för att den energin är inte hennes att slösa utan din.

Måndag, onsdag, och lördag vet hon att hon är din, men kom tisdag,torsdag, fredag och lördag vet hon hur läget ligger till. Hon vet att detta beror på en annan...men hon gav med sig redan första dagen och gav dig sig själv, något hon kraftigt ångrar.

Men nu, just idag får det vara. Det får ha ett slut...inte ska hon behöva trampa sig fram på glasbitar och vara rädd för att hon inte vill göra dig arg, för att hon inte vill såra dig. Dock har hon det i minnet, det är hennes tillstånd, det har blivit hon sedan den dagen du valde att vände ryggen mot.
Sedan den dagen, den dagen du då inte hade problem med att vända ryggen, den dagen du absolut inte kände något, den dagen hela hon gick i bitar, den dagen....jag just det den dagen ja. Hon klagade aldrig, hon hatade dig aldrig, hon nös aldrig, inte ens kunde hon visa att hon grät...den dagen ja.

Hon vägrar som beyoncé spela den sårade versionen av tjejen trots att det är exakt den personen hon blivit, det är hon som blev sårad, det är hon som ältade, det är fortfarande hon som tog sig själv igenom det hela med bråk, bus och äkta vänskap från hennes bekantskap som höll hennes huvud uppåt när den vill ramlade ner bland folk, som matade henne när hon visste att hon var hungrig men ville inte äta,det är just dem som gav henne deras axel att luta sig mot när hon ville gömma sig, gråta och dö ....allt tack vare dig.
Hon vill inte älska dig, hon valde inte detta, det bara blev som det blev....Det bara blev och du spela på, du spelade med under låten, under sågen som pågick...dock tänkte du aldrig. Du ska veta att hon vägrar idag, hon är inte som hon var då....hon är hon idag.

Sanningen som hon står fast vid är att trots att ni verkar vara vänner ser hon ner på dig mer än hon någonsin gjort, hon älskar dig, men detta älskandet har blivit av en annan sort. Det är inte av den sorten hon gråter i floder och inte vet vart hon ska ta vägen, det är inte av den sorten hon inte har någon aning om vad hon vill, frågor som inte har svar, frågor som inte har någon mening. Hon vill bara att du ska för en gångs skull vara du, ingen annan, bara du. Den ärliga versionen av dig, gå vidare med ditt liv, växt framåt baklänges sidlänges gud vet vad...bara väx dig vidare, men var du...var du hela vägen. Det är det ända hon kräver.

Tanken av hur många som hon dragit med sig på denna så kallade röda tråden, dem som följt henne med hjärtat, gett hennes deras främsta, gett henne deras hjärta....det är just dem som har fått gå förlorade för att hon inte vågar. Hon vågar inte böja sig, vara ärlig, släppa loss. Nej...hon vet bättre idag...så var inget annat än dig själv, var ärlig...bara testa att den vägen.
Hon vill inte känna så stark, älska så stort, gråta så mycket..hon har inte den orken längre, för den negativa energin tog du med dig när du gick, utan att lämna kvar den till henne att tag hand om om...

Hon vet att hon älskar dig, det ligger djupt inne i henne, hon vet att låset till hennes hjärta inte släppts eller brutits ännu...men nu, nu har hon faktiskt tagit sig långt. Du, du har ingen absolut rätt att ge dig på henne igen...att du ångrar, att du längtar, att du tänker tillbaka, att du saknar. Gör inte detta inte nu...inte någonsin...

Låt henne bara säga till dig. Hon ska inte spela den sårade versionen, hon vill inte hon kan inte detta längre, hon vet inte längre hur man göra, men kommer ihåg hur det känns...och det är ingen del av henne som tänker spela sig in på hur du tänker, tycker och känner...Hon vill inte älska dig längre. Detta konstaterat att hon fått låta andra gå förlorade på köpet....

//Det fanns ingen återvändo när du valde att vända ryggen,
Det fanns ingen dörr tillbaka,
Det fanns ingen nyckel kvar till hennes hjärta,
Låt den vila...
Gå din väg...

//precis som du valde att göra första, andra, tredje och fjärde gången...
Dem tårar hon grät för dig,
Den smärta hon kände på grund av dig,
Det är just den känslan som är på väg mot dig...
....Det handlar bara om tid,
Och den tiden närmar sig mot dig !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar