torsdag 23 juli 2009

Please...


Ibland undrar hon vad det e som gör att elakhet egentligen existerar, att allt som klassas under ordet ond finns. Är det bara så världen ska vara eller ska hon klaga på Gud för en gångs skull??

Hon tittade åter igen på filmen "diary of a mad black woman" för den inspirations känslan hon va ute efter och kom fram till att livet måste vara riktigt orättvist och himlen plus helvetet kanska ännu värre!!

Hon fruktar allt hon har gått igenom än idag...hur snabbt hon fått växa upp och veta vad som e rätt o fel utan att göra några som helst misstag. Hon hatade faktumet av att hon vuxit så snabbt och missat d mesta av livet. Hon älskade dock resoneringen hennes lilla hjärnan utväcklats till att ta fram och klokheten i samband med vikten av att hon klarar av mycket själv på egen hand...nej, hon älskade det och hon var stolt.



Sneglar lite lätt på drinken hon hade brevid sig och inser att hon får göra vad hon vill nu...hon får det utan att någon bedömmer henne, utan att någon tar åt sig(förhoppningsvist)!Kvällen hade varit helt underbar med Kicki nu när hennes nattskift börjat och R inte längre kan spendera nätterna med henne.
De hade lagat mat och suttit å tjötat om allt mellan himle o jord....med kicki kunde man ibland ventilera. det tyckte hon om!!

Ikväll blir det dags för en spritkväll med gänget...första som däckar blir nog retad till tårar hahaha:)Det e skönt att kunna sitta hemma o ha med nära kompisar som förstår och uppskatar den man är...kompisar som respekterar!!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar