fredag 7 januari 2011

Study Is Just A Term...


Deprimerande nog började året med att hon fick reda på att hon inte klarat av en mycket viktig tentamen! VIKTIG väldigt betonad!

Studier är något som finns henne närmast i hjärtat, att vilja klara av utbildningen och nå toppen är det hon alltid varit ute efter.För att sedan få reda på att man inte klarat en viss tentamen och veta av att det kanske var sista chansen man haft på sig....ja, men andra enklare ord IT TRUELY SUCKS!

Du vet den känslan av att känna sig värdelöst,ingen nytta i kombination med hopplöshet slog henne rejält denna terminen. Den känslan av att veta att flera andra klarar av det hon inte klarat av svider ännu mer.
Tanken av att dra sig an o ta sig till den förbannade skolan, sitta o le i ca 50 min på tåget mot några man ingen som helst ha lust med att överhuvudtaget ha kontakt med...jaaa....DET SU...

Det hon lärt sig av det hela är nog att "once you go down, theres always a way to lift ureself up"- att ta tag i det negativa och blåsa bort det, hell ignorera det om det behövs och ge det en chans.
Tur nog fanns ju dem där afrikanska gudarna på hennes sida igen, och en sista omtentamen lös upp, som hon definitivt skall se till att klara av!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar