fredag 21 januari 2011

It´s A Story...My Story!

Det svåraste hon vet är att vara medveten elak mot någon hon känner. Det känns i hennes hjärta, det där sticket, hugget som alla talar om....det känner hon.

Hon är egentligen full av inget annat än kärlek men använder sig ofta av blockerande strategier för att hålla folk borta.

Hur talar man om för en att man älskar den,men samtidigt hatar dem? Hur talar man om för en person att man äcklas av deras existens...eller må det vara för brutalt ärlig? Kanske hennes sätta att uttrycka att något är fel! Hon är inte glad, definitivt inte nöjd....Varför sockra det hela när hon egentligen kan med enkla ord bara säga det?

Den brutala sannings sidan hos hennes uppstår så sällan, men när den väl kommer...du vet. Blockerar allt, stänger ut allt, struntar i allt...för all fokus ligger på IGNORE TO THE MAXIMUM!Hur får en människa att förstå att det är hur hon fungerar, hur hon är...hur hon framförallt håller sig skyddad?

Det sägs att "Fool me once, It was just once....fool mee twice, we need to talk honey....fool me three times, its a shame on me"Det behöver inte ens handla om något riktigt sårande för henne...ett litet kick räcker så är hon totalt ur balans...

Hur har man mage, vem har mage att tala om för henne att det är hon dem älskar och det är henne dem vill leva med när hon inte är något annat än ett monster 15 dagar i månaden?Var får man orken, kraften, kärleken...energin ifrån? Var??

Hur ofta träffar hon på en som får henne totalt ur balans och vågar stanna kvar??

Trots dessa tankar torkar hon tårarna och inser...
//att det är ingen idé o argumentera, han kanske älskar henne trots allt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar