söndag 20 december 2009

Untie Me...

Deras ord, meaningar och förklaringar ekar i huvudet på henne "Agnes, ge det e genuin chans, en ärlig chans" "Agnes för att kunna lita måste du offra dig" "Agnes du vet aldrig om han är annorlunda,olikt dem andra idioter du träffat"....bara se till att ge det en genuin chans!

Hon blänger tillbaka mot spegelbilden som ger henne inget annat än en bild av förvirring, en bild av en person som är låst, fastkedjan och oberörbar. En person som inte vill mycket mer än att kunna ge den genuina chansen till någon som kommit nära...men.

Det går inte, hon släpper inte nu, inte någonsin, hon släpper helt enkelt inte. Inga bortförklaringar kan vara bra nog för att hon ska kunna lita på kill-versionen av en människa, kill-versionen som alla tjejer tydligen inte kan leva utan, vara utan....fast egentligen bölar över dagligen, blir svikna av, grälar om och allt emellan.

Hon blir varm i hjärtat av bara tanken på honom, men den tanken kan gott svala till...den existerar inte, den skall inte göra det. Det skall inte få en chans att ta över henne, besegra henne...för att sedan lämna henne tom,tom av allting..känslor, tankar och förnuft. Känslor som berör henne, skakar henne, ger henne......


Hon vill förbli den speciella glas skon som inte passar till allas fötter...
Hon ber dig om inget annat än tid, tid att förstå..
Tid att förstå varför du just skulle kunna vara den som inte sårar henne.

Hon kan inget annat än undra, bli rädd elljavascript:void(0)er springa sin väg...
Hon vet inget annat,
Kan inget annat, och har förmodligen ingen förklaring...
Men hon ber dig...ber dig att förstå henne från hjärtat,

//Dont make her fall in love....


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar