måndag 7 december 2009

Count Me Out...

I do believe am done with all the thinking, alla the tiredness, wierdness of it all.
I do believe I was on the right path when my thoughts once told me...boys aint that special at all..

Varför och varför?åter igen och inte konstigt nog har ytterligare en kille bedragit sin kvinna...så typiskt, så patetiskt, så fegt och inte nog med det...så lågt!!
Varför binder folk sig, när det är väl medvetna om att dem e en sort som tröttnar och tar oftast bakvägen i ett förhållande?

Hon tar till sig det som händer runt omkring henne, omfamnar det och försöker etablera detta någonstans inom henne...hon vet och har märkt att snart finns det ingen plats kvar, ingen plats för tankar, ingen plats för sorg, ingen plats för kärlek...

Dagligen plockar hon upp sin 54kg kropp och kan inget annat är skatta sig lycklig, trotts att det inte är läget, det som saknas är den andra halvan. Tillfällen har kommit ett antal gånger, förfrågningar rullar in som smör...men hon har tittat, pratat, skrattat..men inget faller henne i smaken.

Hon är inte nöjd,utan hon låter den tunga kroppen lyfta på och vandra vidare precis som alla andra dagar..skola,jobb,flytt osv.
Inget rör henne längre, inget drar i hennes blickar och intressen.

Hon vill bara ligga kvar där hon är..ligga kvar tills det kommer någon som får henne att tappa andan, resa sig upp och plötsligt börja röra på sig...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar