lördag 19 december 2009

Energy-less...

Keri Hilson, som blivit en av hennes konstant ”only” spelar vidare då hennes tankar vandrar tillbaka...

Energinivån hos hennes har legat på en låg nivå på sistone och vet inte riktigt vad det är hon kräver av sig själv, hos sig själv och framför allt förstår hon inte riktig vad det är hon motarbetar!
Medan Kerys låt syftar på kärlek,syftar hennes tycke om låten på ”distress, stress and mer stress”

Hon lever i en sån där rollercoster som inte verkar ha något slut...hon slits från en ändan till det andra och trots att hon är medveten om att hon inte behöver bevisa något för sig själv, är den ignoranta versionen av henne i total kontroll. Denna versionen ger henne misstro om att om hon skulle bara våga ta ett steg neråt skulle allt dal...och då förlorar hon kontrollen. Hon vill och kräver att kontrollen stannar hos henne så länge hennes omtalade mur fortfarande står uppe, så länge hennes medvetenhet finns kvar,sårbarheten runt hörnet, skolan på topp och karriären på den nivån hon inte skulle kunna nå...men hon har klurat ut att, hon kan nå den bara så länge hon sträcker på sin 157cm kropp tillräckligt nog.

Hon har vid flera tillfällen gett med sig till kärleken, testat sig fram,smugit sig fram...men det hela resulterar alltid till att hon är tvungen att dra sig tillbaka då hon inte riktigt klurat ut, skaffat sig nog med information för att ta sig över muren. Den står kvar, den kommer nog alltid att göra det....finns det då någon möjlighet att hon kan gå runt den istället för att behöva ta sig över? Finns det verkligen någon möjlighet att denne mur existerar? Eller skulle hon vara för feg om hon försökte ta genvägen?

Kärleken är ett ord hon konstant hör, men har aldrig fattat den tyngdvikten folk har lagt på den, respekten som verkar finnas men syns inte, ärligheten som är lite oki men går att tänja på...bara så länge det kallas ”vita lögner”. Vad är det folk tror egentligen...kan man skriva på papper när man gift sig, bör det finnas någon pappers arbete som tyder på att man blivit kär!
För då, då vet man att man är tvungen till att hålla vid denne kärlek tills döden skiljer lalala åt...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar