fredag 6 november 2009

Tell Me Your Deal...


Det är ganska komiskt..nu inser jag vart all min ilska kommer ifrån!!!
Som du kanske redan märkt, vaknade jag på golvet IGEN....det var ett bra tag sedan det hände och nu börjar det...jag lägger mig i sängen o vaknar på golvet, har ont i hela kroppen o surar en hel dag....för absolut ingenting!!

Hon reste sig upp, sträckte på sig o slängde iväg täcket på den stora sängen...helt otroligt att detta ska hända! Så jävlar typiskt...
Tankar som vandrar inom hela henne i dagens läge funderas ut sittandes på toaletten(en gammal vana)Luska ut vad det är orkar hon inte med...inte idag.

En all-round vandring på hela lägenheten med thé koppen i handen, får hennes tankar att vandra tillbaka...
Han är en känd typ i gbg...han är han, alla vet vem han är och det stör henne. Allt med honom stör henne och fram till dagens läge, gårdagens samtal har hon inte riktigt förstått sig på honom...

Två personligheter, ena den välkände X...den andra, en helt normal och lugn kille som bara fram till efter deras samtal inser att hans inflytande på människorna i hans umgänge förstör det som förstås är hans riktiga personlighet, hans sanna jag...
Han vet om hur smart han egentligen är, men spelar sig dum pga umgänget,pga att han känner att han får och det är acceptabelt..

Varför?Varför väljer hon att lyssna på honom, varför har hon trackat honom så pass att hans sanna ja enbart kommer fram då de konverserar...hon vill tro på allt som kommer ur hans mun, hon vill...men hon kan inte.
Hon har sedan länge sett allt, hört allt och blir inte förvånad längre. Men vad är det med just honom?Vad är det som får henne att lyssna så fort han pratar och vad är det med den andre personligheten hon avskyr så mycket?

Hon pratar med honom, hon pratar med flera...men ändå är det just han som har något intressant att dela med sig, han som anses vara så otroligt orädd o den sorten man skall och borde undvika...
Han verkar ha tillräckligt med tid för henne...bara hon ger honom en chans att förstå hans riktiga ja.

Hon plockar upp sin mobil o tar fram dem senaste samtalen...alla från honom, hur länge tills ska han försöka övertyga henne?Hur länge till ska hon se till att han inte får en chans att känna sig för bekväm å återgå till sitt gamla ja...denne kände varianten av det hon absolut inte kan göra annat än AVSKY!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar