fredag 5 juni 2009

Reflections Of A Lifetime



Hon har kommit långt i livet enligt henne. Tidigare kunde all den sentimentala snacket om kärlek slå ner henne rejält. Hon var van vid att bli lämna vid sidan av gatan, hon var van vid att killar alltid lämnade henne och förhållandet, hon var van och redan då innan ett förhållande kunde hon räkna ut hur länge det skulle ta. Redan då hade hon hjärnan av att klura ut vilken tid punkt, veckodag och månad de skulle vända henne ryggen...hon var van.

I dagens lägen inser hon stolt att problemet inte låg hos henne. Klart att man blir van av att se ryggen på folk efter man blivit sårad, klart att hon inte tänkte acceptera vad som helst bara för att hon inte ville vara ensamt, och helt klart att hon absolut inte tänkte låta någon stå över henne i ett förhållande och predika,ge order till henne om vad hon borde göra eller vara som flickvän.
Så hon hade van sig vid att hennes attityd aldrig gick hem hela vägen hos killar, hennes stolthet,hennes envishet i vad hon tyckte var rätt,fel och respektlöst var aldrig acceptabelt i en kille.

Hon skulle aldrig kunna tänka sig att vrida tillbaka klockan och få allting ogjort, hon skulle aldrig vilja få gå igenom det som idag stärkt henne till fullo igen.Aldrig skulle hon titta tillbaka på hennes förflutna och säga "åh vad jag önskar att jag hade gjort det annorlunda"...
Detta för att allt det är och har varit hennes stärkelse, något hon själv inte vetat om, något hon inte ansåg som en bra grej och definitivt inte något hon trodde hon kunde använda sig av idag...aldrig!



Han är hennes allt(R).Han gör hennes verkliga verklighet verklig och vet vet detta nu. För hon har gjort allt för att se till att han vände ryggen precis som alla andra, men hon räknade aldrig med att han inte tänkte eller skulle göra det. Hon tänkte aldrig på att han inte ville det:) Hon vet detta nu och vet att han inte kommer att vara den typen som visar ryggen pga av hennes stabila envishet.
Istället skrattar han bort det rakt i ansiktet på henne tills hon blir förbannad, han kramar hennes trotts att hon innerst inne vill men visar det inte...han vet detta han har räknat ut hennes tankesätt.



Hon vaknar av gårdagens larm som hon ställt in för att han ska kunna gå upp och hinna iväg till jobbet. Tittar på han...
Hon skrattar när hon tänker på hur svårt hon gjort det för honom, hur jobbigt han måste haft det och hur galen han måste ha trott hon var.Hon ler rakt inifrån...något hon inte gjort på ett tag:)
Hon stryker honom över huvudet och han vaknar till...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar