fredag 22 oktober 2010

Minor Field Studies...


Som du kanske redan klurat ut är hon kär, besatt,häng given...kalla det vad du vill, det är hon....till sitt yrke!

Det som gjort att hon inte visat sig eller hört av sig på ett tag kan helt klart skyllas på skolarbeten:( Hela tiden skall det lämnas in något, hela tiden skall det redovisas något, Hela tiden skall det finnas sådana där extremt tråkiga men av någon anledning obligatoriska ämnen som man bara måste dra sig till tåget för att ta sig till f^^^^ skolan och utföra dem! Hela tiden skall det vara perioder med praktik....

Det som gjort henne mest stolt är det senaste. Ansökan om ett stipendium för att kunna åka till Namibia för en period av 8 veckor!!!
Allt har gjorts med hjälp av hennes käraste vän, Nattis:)

Att skriva ansökan kan nog ha varit den mest obestämda, förvirrande veckan hitills. De visste inte riktigt om de skulle kunna klara av det, hinna med det, till och med om de skulle få detta stipendiet!

Idag är den dagen, detta stipendiet har skickats in...och hon kan inget annat än vara tacksam, tacksam mot hennes kära vän, tacksam för att det är just hennes kära vän som haft tålamodet, möten,träffar,datorer,ren skrivningar...och vips blev den klar.

Nu är det bara till att vänta ut....vänta på svar, se till att de övertalat jävlarna tillräckligt för att kunna ta del av stipendiet..........FÖR DEM BÅDA!Ta mig fan om vi inte skulle få den!

Så Windhoek, Namibia blir det....i vilket fall som helst. Två månader i Africa, samla information till C-UPPSATSEN, Jobba med barn, Intervjua studenter......lära känna Afrika!


//Snart...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar